.

.

20 Aralık 2011 Salı

Duvar Kağıdı Kaplama'nın Artçıları-2


Yine bir tepsiyi ele aldım. Daha önce aralarına ince cam separatörleri kestirerek binbir zahmet rengarenk kahve dizip, üstüne de kestirdiğim camı koymuştum ve çokta seviyordum o halini. İlk düşmede kırıldıydı,  bakalım bu ne kadar dayanacak. Tepsinin dış yüzü ile fazla oynamak istemedim çünkü bu tepsiye yaptıklarım geçici, sadece içi daha temiz olsun diye yapıldı. Bu tepsiyi ilerde baharda tekrar ele alacağım ve kum+deniz kabukları ile bir düzenleme yapacağım. O zaman rengini de değiştireceğim. Şimdilik böyle yani...

Bu defakinde bir paket kaplama ya da kapkağıdı diye tabir edilen severek aldığım bir kağıdı kullandım zeminde. Bazı yerlerde siyah beyaz nostaljik geçişler vardı kağıdın originalinde. O siyah beyazlıkların belirginliğini azaltmak için  yine kapkağıdından kestiğim müzük aletlerini kabartma yapıp rastgele yapıştırdım. Evde daha önce raf olarak kestirdiğim cam, tam tepsinin üzerine göreydi ve silikon ile yapıştırarak monte ettim. Silikon yerleri gözükmesin diye de kordon geçtim. Cam raf olarak kestirildiği için biraz ağır oldu tepsi ama en azından ilk düşmesinde kırılmaz diye umut etmekteyim:))


Epey zaman oldu bunların resimlerini çekeli, ya çektiklerimi bilmeden sildim ya da bilgisayarın içinde bir yerde bağımsız olarak dolaşıyorlar ki bulamıyorum. Bu nedenle aşama aşama yapım halleri yok malesef:)






19 yorum:

  1. çok emek vermişsin ama değmiş ellerine sağlık güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. çok değişik olmuş... çok beğendim.

    YanıtlaSil
  3. Ama yaaa, çok güzel olmuş bu tepsi kız Fiammaaaaa :)

    YanıtlaSil
  4. o ne kadar güzel görünüyor öyle ya..
    ama anladım yapım aşamalarını cankuşum..
    ellerine sağlıkkkk :)

    YanıtlaSil
  5. ama bu çok güzel olmuşşşşş!bahara neden değiştireceksin ki yeni bi tepsi al boya buna dokunma bence.çok beğendim fiammacığım.ellerine sağlık ve güle güle kullan.baka bahara değiştireceksen hatta kullanma ben alıyım:)

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık ne güzel olmuş .güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Back to Backciğim çok emek yok bunda yapıştırdım sadece, boyama işi olmayınca tık tık yürüyor herşey:) Ama boyama sevimsiz bir olay:)
    Mavişim, Ruşyenacığım, Banuşum , Figen ablam, Saadetciğim, Sezo-bigocuğum teşekkür ederim.
    Bahar ola hayır ola Alanaycığım:)Kum hazır, Deniz kabukları Tülinimden, işi uzun ve kokusu çok diye denemeye kalkmadım yağmurlar başlayınca:))Evdekilerde ağır olmasına rağmen sevdiler, bakacağız artık.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel olmuuuuş, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  9. bir tepsinin başına gelebilecek en güzel şeyi yapmışsınız. emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. E bu çok güzel olmuş ama... Harika kombinlemişsin. Ellerine sağlık şekercim.

    YanıtlaSil
  11. Sevdacığım, Nilhancığım, Cebimdeki Renklerciğim teşekkür ederim, beendiğinize sevindim.

    YanıtlaSil
  12. Fiammacım nefis olmuş, aman sakın değiştirme, yazın yeni bir tepsi alır onu deniz kabuklu yaparsın bu hali çok güzel.

    YanıtlaSil
  13. Noblesseciğim teşekkür ederim, siz hep birlikte bana yeni bir tepsi yaptıracaksınız en sonunda. Peki öyle olsun napim yani:))

    YanıtlaSil
  14. hey love,
    this is such a cute tray! love it :)

    YanıtlaSil
  15. Khadija cığım, thank you:))

    YanıtlaSil
  16. Peki kıymayayım Tülinciğim:)), ben deniz kabuklarımı kullanacak idim onun içinde:))

    YanıtlaSil