.

.

17 Aralık 2011 Cumartesi

Bir etkinlik, bir güzel dostluk ve cicilerim:))

Facebook'u yeni yeni öğreniyorum, gecenin bir vakti tam yeni girmiş bakınırken Sevgili Tuba Can arkadaşımın yazısına rastladım. Yeni bir yıl için hediyeleşme etkinliği düzenlemişler,  neredeyse bitmek üzereyken son bir kişi aradıklarını okuyunca yedeklerden ben de varım dedim kabul edilebileceğimi bilmeden. Şartlar çok ağır değildi:))Hatırladıklarım, birinci derece akraba olmamak, askerlikle ilişkisi bulunmamak:)) EE hamdolsun her ikisi de yoktu bende:) Sevgili Tuba'ya buradan çok teşekkür ediyorum ki güzel bir etkinlikte buluşturdu bizleri.

Eşleştirme yapıldıktan sonra hediye göndereceğim arkadaşım Hüsnüzan'ın bloğuna gittim heyecanla.  İki çocuk annesi, gencecik, tatlı mı tatlı ve Kayserili bir arkadaşıma hediye gönderecektim ki büyük büyük dedelerimin Kayserili olması ashabiyle ikinci bir sevinç daha yaşadım. Hediyelerimi hazırladım, postaya verdim ve eve döndüğümde beni bekleyen güzel bir paketle karşılaştım.O da benim gibi tez canlı üstelik:)) Sımsıcak bir mektup, sımsıcak bir kaşkol, bir saç bandından  ve masmavi bir küpeden oluşuyordu guzel hediyelerim. Vallahi ne diyeyim:)) Neslihancığım, ablacığım özelliklerinizi pek bilmiyorum diye endişelendiğini dile getiriyordu ama kokoş olduğumu hissetmiş ki beni bu güzel hediyeleriyle donatmış.


İki gündür mailleşiyoruz Neslihancığımla, bence en güzel yanı bu dostluğun kurulması ve  ikimizinde keyif duyması karşılıklı yazarken. İki Kayserili buluşunca ne konuşur biri uzaktaysa, tabii mantı değil mi? Neslihancığım beni davet etti sımsıcak yuvasına,  inşallah bir gün yolum düşer gelirim, bir mantı evinde oturur hem bir kaşığa 40 tane mantı sığdırırız hem de sohbet ederiz deyince bana sen gel hele ablacığım çalacağımız her kapıda mantı ikram ettiririm sana diye yazmış.

Ne güzel değil mi? Birimiz yeni bir yıla girerken, yeni umutların filizlenmesi için biraz moral olsun derken bir diğerimiz Peygamber Efendimizin hediyeleşme sünnetini feyziyle katılıp böylesi güzel bir dostlukta buluştuk. Bence hediyeleşmek şahane ama bu güzel dostluk için güzel bir bahane oldu...

Teşekkür ediyorum Neslihancığım...
Kaşkolumun içinde çok güzel kahveler, bejler, yeşiller var, en sevdiğim renkler. Küpelerimi kot+beyaz bluzle takmayı hayal etmekteyim. Saçlarım çok kısa benim:( ama bandım ı kullanacak bir yer buldum bile:))

Hemen kaşkolumla kullanacağım giysilerimi kombinledim:))



17 yorum:

  1. cicileriniz güzelmiş güle güle kullanın
    ben de hayat melodisinin hediye etkinliğine katıldım ,biz göndereceğimiz kişiyi biliyoruz fakat alacağımız kişiyi bilmiyoruz ben hediyemi yolladım umarım sahibine hayırlısıyla ulaşır,benimki henüz gelmedi
    güle güle kullanın bu arada ben de Kayseriliyim
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. hediyelerin ama en önemlisi böylesine güzel dostlukların gelişmesi çok güzel.güle güle kullan.sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. güzel günlerde kullan hediyelerini:))

    Bende pazartesi postaya verdim paketini. Kargodan takip ettiğime göre eline ulaşmış. Ama malesef arkadaşın maili yok konuşamadım kendisiyle..

    YanıtlaSil
  4. blogumda yazdığım gibi-;artık benim gönlümde bir Fiamma var.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Turkuazft ciğim teşekkür ederim , o etkinliğe de katıldım ben. Aslında daha fazlasına da katılmak için can attım ama bu yıl böyle olsun zaman sıkıntısı yaşamak istemedim kendime ve keyif alayım eğleneyim moral bulayım diye düşündüm. Ben arkadaşımın hediyesini gönderdim lakin bana hediye gönderecek kişiyi bilmiyorum halen:)) Umarım benim hediyem o arkadaşımca da beğenilmiştir.
    Alanaycığım teşekkür ederim.
    Saadetciğim, desene senin hediye arkadaşın ben değilim:)) Kime çıktım acaba pek bir merak ediyorum çoğu pazartesi verecek sanırım hediyelerin, önümüzdeki hafta hep sevinçler yeni filizleenen dostluklar yaşanacak.
    Sevgili Hüsnüzancığım ne güzel gönül almak, hoş bir seda olmak sen de hoşgeldin canım.

    YanıtlaSil
  6. Süpeeeeeeeeeeeeeer. Hediyelerinde hayırlı olsun Şule ablam. Sağlıkla kullan.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür edrim Dilekciğim...

    YanıtlaSil
  8. güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  9. Ne güzeller güle güle kullan artık, siz iki Kayserili bize mantılar açarsınız valla bende çok severim...

    YanıtlaSil
  10. Serapcığım teşekkür ederim.
    Meralciğim, ben kendim öğrendim mantı yapmayı ama güzel olur hamurum, sanırım kökten kaynaklanıyor. bir kaşığa 40 tane sığdıramam ama: Neslihancığım öyle tatlı kii mantı yeriz beraber bir mantı evine gidip deyince ben sana her kapıda mantı yediririm yeterki onu iste sen diyecek kadar da güzel gönülü. Onların eline su dökemem ben özellikle mantı da.

    YanıtlaSil
  11. Ay biz hediyeye doymayacağız anlaşılan :)))
    Ama ne güzel oluyor değil mi böyle sürprizler, çeşit çeşit anılar :)
    Hepsi güzel de, şu kaşığa 40tane sığan mantı hepsinden güzel, gel gidelim mantı yemeye :))

    YanıtlaSil
  12. şulem benim :)))
    ah sen ne biçim birşeysin böyle cann ..
    haberin olsun, bizim bütün aile sana deli divane aşık..en başta da annem, babam ve kızım..
    canım benim, çok mahçup ettin beni..ya ben sana kurban olurum be :))
    bu altın kalpli, zarif bayana, yılbaşı sürprizi içinherkesin huzurunda teşekkür ediyor, öpüyorum o güzel gözlerinden...

    paketim geleli bir kaç gün olmuş..komşum almış, daha buakşam verdi bana..
    çok teşekkürler ediyorum harika insan..
    seni çok seviyorum...
    2012 sana ve sevdiklerine mutluluklar getirsin inşallah bitaneciğim...

    YanıtlaSil
  13. Cicilerini güle güle sağlıklı günlerde kullan mantı işine gelince diyorumki burda da seven biri var))))

    YanıtlaSil
  14. Hepsi cok güzel değil mi Banucam:))
    Mantı stoklarım tükendi krize girmeden yapmak lazım hatta dur yayına daha önce Sesiber'in face de bizi krize soktuğu mantı görüntülerini göndereyim:))
    Figen Ablacığım, iyi günlerde kullan, sahnede sana şans getirsin inşallah. Kalben yanındayız her daim.
    Serapcığım teşekkür ederim. Sevmeyen yok sanırım mantıyı Bade bize teyzemlere kök söktürüyor kendiliğinden mantı günü yapmış evde o gün onu tutturuyormuş:))

    YanıtlaSil
  15. Merhabalar :) Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  16. şule seni çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  17. figen ablam teşekkür ederim ben de seni:))

    YanıtlaSil