.

.

11 Ekim 2011 Salı

Defne Bebeğe...


Ayyy canım arkadaşım yine döktürmüş. Ben sadece koordinatları belirttim o döktürmüşte döktürmüş. Nasıl da adıyla özdeşmiş değil mi? Bloğunda gördüğümden beri içim kıpır kıpır, heyecan yaptım, iki kelam edeyim istiyor gönlüm de elime geçsin hele ben kendi resimlerimi çekeyim diye bekliyorum.
Sitemizin eczanesinin sahibi dünya tatlısı naif bir hanım evlenince karşı dairemize taşındı. Busemiz ile aynı zamanlarda doğum yaptı. Bebeğimizin ismi Defne. Allah ismiyle, uzun ömürlü güzel bir hayat sürsün inşallah. Yaz sebebiyle konu-komşu dağıldık, ''durun gitmeyin beni de bekleyin'' diye arkadaşların dönüşünü bekleyince önceleri kapı önünde severken son zamanlarda gitmemiz gecikince utancımdan kapıyı açamaz duruma geldim. En nihayet hepimiz tamamlandık, bu hafta ziyarete gideceğiz.
Nalanım'ın Buseme ve Bademe gönderdiği güzel hediyeden sonra ben de Defne Bebeğe her daim odasının kapısını süsleyecek el emeği göz nuru böyle güzel bir hediye götürmek istedim. Bundan güzel hediye mi olur? Acilen Nalanım'a sipariş verildi ve 2 gün içinde de elime geçti. Yanına güzel bir tulum ile bir de yine Nalanım'ın el emeği  puset içi başkoruyucusu eklenip Defne kızımızın çeyizi hazırlandı.  

Teşekkürler Nalancığım...

13 yorum:

  1. Süper hediye olmuş. Nalan'dan olunca daha da değerli:)))

    YanıtlaSil
  2. Evet yaa Nedretciğim, aklımı seveyim:)) Ya dedim ben de kendi kendime bundan güzel hediye mi olur, klasik hediyeler götürüyoruz genelde yeni doğan bebeklere. Nalanım yoğun şu aralar boya badana derdinde bir de ben yordum onu ama keyifle hediye edeceğim ve özellikle annenin çok beğeneceği bir hediye oldu. Eczaneye asmaya kalkmasın da:)) Şimdi başka projeler peşindeyim, İlla çalıştıracağım Nalanımı:))

    YanıtlaSil
  3. Defnecik hoşgelmiş bu kötü dünyaya. Allah ailesiyle birlikte güzellikler yaşamayı ve iyilerle karşılaşmayı nasip etsin. Eeee güzel olmuş keçe çalışması ellerine sağlık. Öptüm seni.

    YanıtlaSil
  4. Fiamma' cım google uyarıyor senin bloga girmeye çalıştığımda. Girmeyin, "icimdekiekip.blogspot.com" bağlantısı var ve virüs bulaşabilir şeklinde. Bir bak istersen, anlamadım.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Dilekciğim, çok teşekkür ederim.
    Sevgili Cebimdeki Renklerciğim, nasıl oluyor bu işler anlamıyorum ama sanırım benden kaynaklı değil yine de temizlik yaptım sabah sabah düzelmiştir şimdi. Sağol canım uyardığın için çünkü ben farketmiyorum, ben de normal görünüyor. Birbirimizi uyarırsak iyi olur böyle tekrar teşekkür ederim. Nasıl hava düzeldi mi?

    YanıtlaSil
  6. Aman da aman.
    Bu yaştan sonra doğurtursun sen adamı :O

    YanıtlaSil
  7. Düzelmiş canım düzelmiş. Sanırım izleyicilerin arasına katılmış biri neden oluyor buna, ben de çok bilemiyorum ama evet haklısın uyarmakta fayda var. Bizim hava da düzeldi gibi ama belli olmuyor ki buranın havası, dün mesela akşam 17:20 gibi güneşli idi, 17:22 de anında fırtına başladı yağmurla. Meteoroloji perşembe düzelecek dedi ben onu bekliyorum :)
    Bu arada Defne Bebek hoşgelmiş, güzel adıyla uzun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  8. Vallahi Nalan yaptıracak o işi:))

    YanıtlaSil
  9. Of ne de güzel bir şey bu böyle. Nalan ablanın ellerine, zevkine sağlık:))

    YanıtlaSil
  10. Teşekkür ederim Şuleciğim,Nedretciğim ve beğenen dostlar.
    Kişiye özel tasarlamak da ayrı bir zevkti.Emirleriniz başım üstüne canlar.

    YanıtlaSil
  11. Evet Adadenizim çok güzel yakından da.
    Nalancığım asıl ben teşekkür ederim, bir heves götüreyim diye girişimde bulundum, bizim tek müsait günümüzde aşı olmaya gidecekmiş:(, haftaya salıya kaldı:( Neyse Buse ile Badeyi öne aldım şimdi:))

    YanıtlaSil
  12. muhteşem bir hediye olmuşeh Nalan hanımın eli değince böyle oluyor zaten.Defneye uzun mutlu kocaman ömürler.bahtı da adı gibi güzel olsun..

    YanıtlaSil
  13. o kadar sevimli olmuş ki..emek verenin emeğine sağlık..
    el emeği gibisi var mı ya :))
    senin bütün arkadaşların çok şanslı bu kadar zarif bir arkadaşa sahip oldukları için..
    yerim seni benn :)))

    YanıtlaSil