.

.

8 Haziran 2011 Çarşamba

Minik Dokunuş-1


Sevgili Seyfi Dursunoğlu nam-ı diğer Huysuz Virgin programlarında iki lafının arasında ''Siyahı pasaklı kadınlar giyer'' der durur:)) Alışverişe her çıktığımda  aklıma gelir bu eli belinde lafı, içimden siyahlardan uzak duracağım der dururum da eve 3-5 parça siyah giysi ile dönerim...Varsın pasaklı olduğum için giydiğim sanılsın kimin umrunda  :)) Aslında zor renktir siyah ama hangi kadının siyah 2-3 parça giysisi yoktur ki?

Bu yıl yazlıkları çıkardığımda birbirine çok benzer 2 tane siyah elbise olduğunu görünce birini biraz hareketlendireyim dedim. Kıyıda duran puanlı şifon bir eşarbı yakasına çepeçevre pili ile monte ettim.
Minik bir dokunuş hoş bir hava kattı, farklılık yarattı diye de pek sevdimmm....





11 yorum:

  1. Çok şık olmuş Fiamma'cığım. Hele öndeki döküme bayıldım. Gülegüle giy. Sihirli bir el dokunmuş:))

    YanıtlaSil
  2. Ben çok pasaklıyım o zaman:) Siyah dolu dolabım. Ama çok seviyorum siyah giysileri...
    Elbise de çok havalı olmuş:) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. sanırım ilk yorum benden gelicek :)) çok beğendim, birde bu sene puantiye çok moda her şeyde varlar. Ellerinize saglık.

    YanıtlaSil
  4. Nedretciğim teşekkür ederim beğenmene sevindim:)) O hareketliliği ben de sevdim eşarba kıyamadıydım ama güzel oldu:)))
    Yaşasın pasaklılık Marifetli Perim:)Aynen benim dolapta öyle içine özel ışık yaptırdım siyah olunca herşey gözgözü görmüyor yoksa:) teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Miraycığım teşekkür ederimmm yüreklendirici yorumuna:))Ben moda olsun olmasın severim puantiyeyi ki aslında hiçte modası geçmez leopar deseni gibi değil mi canım.

    YanıtlaSil
  6. ellerinize sağlık gerçekten çok hoş görünüyor.güle güle giyinin:)

    YanıtlaSil
  7. ufacık dokunuşla hoş bir hava katmısın, becerikli arkadaşım benim.

    YanıtlaSil
  8. Ellerinize sağlık. Mutlu mutlu kullanın. Bazan bir kıyafeti çok seversem aynısından farklı renkte alırım. Sonra da sıkılırım. Bende ufak dokunuşlarla hareket veririm. Yeni almış kadar da mutlu eder bu durum beni.

    YanıtlaSil
  9. Çokta şık olmuş,ellerine ve zevkine sağlık Fiamma...

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Sezobigocuğum, Noblesseciğim, NAzancığım, Dilekciğim teşekkür ederim güzel yorumlarınıza, bazen ufak değişikliklerle ben de yeni bir şey almış gibi hissediyorum kendimi lakin bu defa musrifliğe ne gerek var dolap siyah elbiseden geçilmiyor diye görüpte alamadıklarıma yer açmak amacı güttüm biraz çünkü bu yıl alışverişte daha siyah siftahı yapamadım:)))

    YanıtlaSil
  11. This is superb..very nice :)
    MashaAllah

    YanıtlaSil