.

.

12 Haziran 2011 Pazar

Beyaz Bileklik-3



İğne oyasız kaldığım dönemlerden kalma bu pembe çiçek, 10marifet'e gönderdiğim ilk yazımdaki takıların benzerinin yapımında kullanmıştım çokta güzel durmuştu...aslında bir sutaşı, dilim dilim yumuşacık bir dokusu vardı  ve dilimlere ayırarak çiçeklere dönüştürmüştüm, yapayanlız malzeme kutularının içinde kalmış, belki bir eşine daha rastlarım arandıkça ama yaz aylarında severek kullandığım benzer sutaşı ile yaptığım kolyemi yine kullanıma çıkarttırdı bana bu nostaljik yolculuk:)) 

Öte yanda çiçeğin hemen yanında duran eğri büğrü pembe motifte nevi şahsıma ait bir oya çalışması iğne ile o çiçeği yanlız bırakmamak için bir deneme:)) İğne oyası üretme çalışmalarına henüz geçmedim aman yanlış anlaşılmasın bu sadece uyduruk kaydırık hemen olsun diye yaptığım bir şey adını bile koyamadığım:)))

İşte bu da aynı çiçeğin kolye versiyonu:)

5 yorum:

  1. bu bilekliklere hayranım, çok güzeller

    YanıtlaSil
  2. Fiamma'cığım, yıkılıyor bu bileklikler ayol. Takmakla bitiremeyeceksin. Hangisini takacağını şaşıracaksın. Hepsi birbirinden güzel oluyor. Ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  3. Noblesseciğim teşekkür ederim canım.
    Nedretciğim akşam vakti kahkahalarla güldürdün beni, sence takar mıyım bunca bilekliği o kadar kokoş muyum yani :) Siteden bir komşumun ricasını üzerine yaptım butün bunları:)) bir tek kendime o turkuaz karanfilliyi ayıracağım nedense onu pek bir sevdim tabii ona da el konmazsa takarım bir iki kere:))

    YanıtlaSil
  4. Ay tak ayol, kokoş ol ne olacak. Yakışır arkadaşıma:)))

    YanıtlaSil
  5. Nedretciğim daha takıp siftah yapmadım, tatile götürüp takayım bir tane heveslendirdin şimdi beni:)

    YanıtlaSil