.

.

24 Şubat 2011 Perşembe

Bileklikler-2

Bileklik üretimlerime devam, şu fotoğraflama işini hızlı halledebilsem yayınlama işini de hızlandırabileceğim aslında ama özellikle metal kısımlar parlama yaptığında çek, bilgisayara yükle, olmadı sil tekrar çek kısımlarını geçemiyorum...Nedretciğimin isteği üzerine bu kere kolaj yapmadan gönderiyorum.
AAA çok özlemişim takı yapmayı malzemeleri dökünce önüme transa geçiyorum adeta ki elimde öyle ahım şahım malzeme yok, çok büyük bir bölümü çok çok eski ama niyetim elimde tek tek kalmış malzemeyi bitirmek, elim  izin verdiğince özlem gidereyim ve bu sihirli dünyaya ucundan dokunayım... Ben mutlu, şimdilik ellerim mutlu...

Renkler gerçekte çok daha güzeller... Pembe bileklikte metal akseuarın altında kullandığım iğne oyasını kumaş boyası ile boyadım ki sonucu çok sevdim, elimde renkleri nedeniyle kullanamadığım ve bir köşede durup duran o dokularını çok sevdiğim göznuru iğne oyaları bu yolla değerlenecek hiç olmazsa...
Turkuaz renkli bileklikte  ise metal aksesuarların yanında kadife sutaşına benzer bir malzeme ile sutaşının renklerinde kırık taşlar kullandım.



13 yorum:

  1. Çok şık ve güzel görünüyor. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Müjdeciğim...

    YanıtlaSil
  3. Sana hayranım Şulecim.Nasıl zevkli ve özenli işler çıkarıyorsun ortaya,bayılıyorum.Ellerin dert görmesin.Geçen bir kaftan yapayım dedim yüzüme gözüme bulaştırdım attım bir kenara.Likralı kadife eğri büğrü oldu :))

    Bilekliklerde şahane olmuş.
    Ev dağıtma-toplama ve isyan konuları bizde de aynı.
    Bende mi bir tişört boyayıp çözüm bulsam bilmem.Bir odayı zaptettim yetmedi ,ucundan salona yayıldımmı isyan başlıyor :))

    sevgiyle kucaklıyorum seni..

    YanıtlaSil
  4. Harikasın Fiamma'cığım. ''Benim'' diyen takıcılara taş çıkarttın vallahi. Üstelik ''bunlar artık malzeme'' diyorsun. Yeni malzeme alsan neler olacak kimbilir? Bayıldım bunlara da. Ellerine sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Nedret abla haklıymış, resimler böyle harika görünüyor, bileziklerde daha detaylı çıkmış.İğne oyası, boncuk hepsini çok güzel birleştirmişsin Fiammacığım...Ne denir, ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  6. Çok şık olmuşlar Fiamma'cığım. Ellerin dert görmesin :)

    YanıtlaSil
  7. Gönüldeneleciğim, teşekkür ederim canım. Jarse kadife kullanıyorsan içine koyacağın malzemeyi paysız keseceksin. İçine benim gibi sert bir malzeme koymayacaksanda önce astar dikeceksin esnek olmayan bir kumaştan. Sen yapamadım deme beni düşürür bayıltırsın, mutlaka aceleye getirmişsindir bence tekrar dene canım olacak bu sefer:)Ya onlarda boyarlarsa tişörtleri o odayı da elinden almasınlar:)) o zaman ne yaparız şekerim:)))
    Nedretciğim, dün Nalan ile bol bol kulaklarını çınlattık can.Yeni malzeme almak yok ucunu kaçırırım yine ama çok güzel malzemeler var şimdi eskiden bulamadığım.Teşekkürler canım o güzel yorumuna...
    NAzanım teşekkür ederim canım.
    Yeşimciğim teşekkürler canım dah iyileri sizlerin olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  8. Maşallah,maşallah sana.

    YanıtlaSil
  9. Aman o da ne bu benim bileziğim dedim görünce.Evde de bayram çocukları gibi sevinçle anneme gösterdim.Tekrar eline sağlık arkadaşım hepsi birbirinden güzel ve senin ince zevkinin ürünü

    YanıtlaSil
  10. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş bileklikler.Tabi bütün çalışmalarınız muhteşem.
    Bilekliklerin üzerinde aksesuarları nasıl monte ediyorsunuz,açıklamanız mümkün mü??

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Uğurböceği,teşekkür ederim. genelde sıcak silikonu sevmiyorum bu yüzden görünmez iple mümkün olduğunca dikilebilecek yerleri dikip kalanında silikon kullanıyorum.
    Güzel bir günün hatırası olarak iyi günlerde kullan Esracığım.
    Tülinciğim, canım teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkür ederim verdiğini bilgi için :) iyi tasarımlar diliyorum..

    YanıtlaSil
  13. rica ederim uğur böceğim..

    YanıtlaSil