.

.

19 Nisan 2010 Pazartesi

MERHABA

Merhaba Sevgili Dostlar,


Bu benim size blogumdan ilk Merhabam:)
Her işimde olduğu gibi bu da paldır küldür oldu...yani şu blog işi, yani şu blogger olma işi...
10marifet.org'a da bir pembe patiklerin peşine düşüp aleltecel üye olmuş ve bir yılı aşkın bir süre içinde orada bu blogu açma nedenim olan blogger arkadaşlarımı tanımıştım.


Uzunca bir süredir fırsat buldukça blog nasıl açılır diye azim ve kararla ders gibi çalışa-araştıra kendime bir blog oluşturarak ve deneysel çalışmalar yaparak kendi halimde ağırdan ağırdan çabalayıp duruyordum.


Bu blogu açmamdaki amacım 10marifet.org daki arkadaşlarımın bloglarını sık kullanılanlar çubuğu dışında( ki artık 4 sütun halinde açılıyor o çubuk) bir blogda takip etmek ve kendim için kolayca ulaşmamı sağlayacak bir düzen sağlamaktı.İkinci önemli nedenimse artık iflas çığlıkları atan bilgisayarımdaki belgeler dosyasında oldukça fazla yer işgal eden 10marifet.org daki yazılarımla ilgili resimleri de bloguma aktarıp arşiv-stok olarak kullanmaktı.


Bu nedenle ağırdan ağırdan, lay-lay-lom blog açmanın ilk etaplarını atlatmış ve uygun bir zamanda da diğer bloger arkadaşlarımın kayıtlarını da devredecektim ki, dün Sevgili Nedukcuğum benim blogumu ziyaret ettiğini ama yazacak bir yer,benim yazdığım bir yazı bulamadığını ama 2 üyem olduğu halde neden kayıtlara ulaşamadığını sorunca öyle şaşırdım ki sormayın.Bir koşu geldim baktım ki haklı Sevgili Nedukcuğum:)


Sevgili Banucam ve Tülinciğim ilk üyelerim olmuşlar, uslu uslu birşeyler yazar elbet diye beni beklerler:))


Aaa canlarım benim, ne işiniz var sizin bu şaşkının bloğunda?


Bloger dünyası herhalde henüz benim gibi blogger görmemiştir.BÖ2010  En Tuhaf Bloggerına neredeyse aday gösterecekmiş beni, Allahtan Sevgili Nedukcuğumla böylesi bir dialog yaşadık:)))


Düşünsenize kişisel bir profil yok,bir blog katogorisi yok, herhangi bir yazı yok, bir resim yok,arşiv kaydı yok, ne yazacağımı bile vallahi henüz ben bile bilmiyorum hatta blogger yani bendeniz kendinden bi haber, ortada yok.


Tek var olan bir blog ismi ve 2 cici üyem:)))


İşte Sevgili Dostlar bodoslama Blogger Dünyasına dalma nedenlerimi artık sizlerde biliyorsunuz. www.10marifet.org/uye/fiamma1 deki yazılarıma devam edip, daha uzunca bir müddet ''Fiamma'nın Güncesi''ne yazı yazamayacağım , en azından şimdilik böyle düşünüyorum ama bu blog bana sizleri takip ederek yaptığınız ve paylaştığınız güzellikleri izleme zevkini yaşatacak.


Hepinize teşekkür ediyorum.


Sevgi ve dostlukla kalın...


Fiamma1

13 yorum:

  1. üçlüyüüm:))) Hayırlı olsun Şulecim. Geç bile kaldın. Ekliyorum hemen listeme.
    (YOrumlardaki kelime doğrulama engelini kaldır bence, gıcık birşey)
    Sevgiler
    Sibel

    YanıtlaSil
  2. İlk yorumda benden o zaman.

    Huyumdur bitanem,
    gara erken gider bineceğim tren gelene kadar fenalıklar geçiririm.
    Buluşma noktasına önceden varır,ya gelen yoksa diye kızamık çıkarırım.
    Yolculuklarda saatler öncesinden hazırlanır,valizlerin üzerinde oturacak yer ararım.

    Ve,tren gelir,beklediklerimde.
    Valizler elde yola da düşülür...
    Boşa değildir beklemek benim için.
    Sevilen bilir yolunun gözlendiğini zaten.Bildiği ve er geç geleceği için sevilir o zaten..

    Hoş geldin canım.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili fiamma şu sıralarda türk telekomun apartmanında yaptığı karışıklıklar nedeniyle internet bağlantısında sorun yaşamakta, bloguna-10marifete ulaşamamakta ve sinirden kudurmakta. Kendisine acil sabırlar diliyorum :))))

    YanıtlaSil
  4. Hepiniz hos geldiniz canlar... beni cok guldurdunuz Allahta sizleri guldursun. sorunum devam ediyor netle ilgili halen ve duzelecek mi onu bile bilmiyorum. Yorumlar içeriye takılmış şimdi gordum onları da:)))
    Sevgili Sesimm:) O dediğini bilmiyorum ben dolayısıyla kelime dogrulama engelini anca kendi bilgisayarıma gecince kurcalayıp duzeltmeye calışacagım.BU arada tadilat nedeniyle bir muddet buralarda yokum biricik blogum ve 10 marifet sizlere emanet:))

    YanıtlaSil
  5. Bloğun hayırlı olsun Fiammacım bende uzun süre sağlık problemleri nedeniyle yoktum.Şimdilerde de çektirmem gereken dişlerin heyecanı ve de yarım kalan işleri bitirme telaşı içindeken bugün farkettim maviş bloğunu.Sağlığın nasıl?
    Mutlu bir hafta diliyorum.Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. aramıza hoşgeldin canım,güzel paylaşımlarda bulunacağına eminim ,seni buradanda takip edeceğim,iyi hafta sonları ve anneler günün kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  7. Hoşgeldin, yeni gördüm kusura bakma ben bu aralar tembelim biraz da.

    YanıtlaSil
  8. canımmmmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnn
    hadi bakalım marifetten sonra seni burada da zevkle takip etmeye devam edeceğimmm..

    sevgiler....

    YanıtlaSil
  9. Hoşgeldiniz iyiki geldiniz. yoksa 10marifetten "server to busy" muhabebtine sıkılanlar ve hiç uğramayanlar için oradakileri takip etmek süper olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum. Kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
  10. Canlar asıl sizler hoşgeldiniz:)) Yaptığınız her güzel işi 10marifette yayınlamadığınız için ben buradayım:)

    YanıtlaSil
  11. Ohhooo o... Ama olmaz ki böyle. Bir ce-e deyip kayboldunuz. Sınıfta kalacaksınız ona göre:)))

    YanıtlaSil
  12. Hadi artıııık, birşeyler yaz şurayaaaaaaa:))))

    YanıtlaSil
  13. Hayırlı olsun,sevgilerrrr....

    YanıtlaSil