.

.

11 Ekim 2012 Perşembe

''Sevgi Ağacı''nda bir yaprağım...





İzmirli blog arkadaşımız Sevgili Begoş'un Hobi Sepeti Haziran ayında bir projesini hayata geçirmek için yola çıktı. Sevgi Ağacı adını verdiği bu çalışmaya katılan her katılımcı koca bir ağacın yaprağı ve Türk Kadınının ve emeğinin sembolü olacaktı. Zaman öyle hızlı akıp gidiyor ki, daha ilk günlerde bu projede yürekten yer almak istedim ve Sevgili Serpil'le yazıştığımızda ben de varım, ama yazın daha rahat zamanlarda bir parça yapmayı düşünüyorum dedim. Lakin gelin görün ki yaz benim cephemde öyle koşturmacalı geçti ki neredeyse ancak sonuna yetiştim. Bir telaş bir koşturma derken 16 Ekim'de bitecek olan katılımı bir kez de ben bu vesile ile  blogumdan duyurayım dedim.

Benim bu kampanya'ya gönderdiğim parça 30x30 cm ebatlarında...Sevgi Ağacı deyince ilk aklıma gelen yapraklarla bir çalışma yapmak oldu. Ve bunun için elimdeki bir peçetenin yapraklarını keserek kumaşa transfer yaptım ve doğanın bir döngüsünü vurgulamak istedim. Bazı ağaçlar mevsimi geldiğinde yapraklarını dökerler ama gün gelir yeniden dallarından yapraklar filizlenir ve doğa canlanır. Benim de yeşil yapraklarım bu yüzden hep yukarıya bakıyor. Yaprakların etrafını ve damarlarını Dimention Magic ile boyutlardırdım. (Tabii bütün bu yaptıklarım ahşaba uyarlanacak işler ama elimi korkak alıştırmayayım dedim :))) Aynı renklerde boncuk yapraklarla  ana formu koruyarak süslemeler yaptım ve örtümü tamamlayıp gönderdim.



PTT Kargo son sürat yerine ulaştırmış. Halen katılmayı düşünüyorsanız koskoca 5 gün vaktiniz var derim, hatta belki bir kaç gün ek süre bile alabilirsiniz Sevgili Begoşun Hobisinden:)) Perdeyi merakla bekliyorum eminim ki çok güzel bir çalışma olup hayırlara da vesile olacak.

Teşekkürler Sevgili Begoşun Hobi Sepeti bir ağacın yaprağı olabildiysem ne mutlu bana...






13 yorum:

  1. canımmmmmmm ellerine sağlık şahane olmuş.begoşum da çok mutlu oluyor böyle yapraklar geldikçe.

    YanıtlaSil
  2. Ben de katılırım demiştim,vakit kalmamış.Ne yapsam ki...Keşke yakınımda olsan sen.Bana da iki transfer yapardın.Ben de süslerdim di mi?
    Bu arada senin ki pek güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapardın Tülinciğim, çok daha güzelini yapardın hem de:) Halen de 5 koca gün var, bir yaprakcık örüverirsin belki de:))

      Sil
  3. Sağol canım yazında yaptığın verdiğin emekte serpilimin dediği gibi beni mutlu ediyor yüreğine sağlık.Yorumunu okunca bende güldüm paketten hepsi ayrı ayrı çıkıca bu yapışmamış deyip içine koydum ama taştada bir keramet vardır deyip yazını üzerine koydum gerçekten ağırlık gibi bir kerametivarmış)))))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Begoşcuğum, senin de yüreğine sağlık. Ben halen gülüyorum o taşa, öyle seri hareket ediyorum ki bazen kel alakasız bir şey de seloteyp de pakete girebilir (Ki o da kayıp şimdilerde:) ) resmi büyüttüm daha da büyüttüm o taşın ne olduğunu keşfedene kadar ve sonunda taşın kerameti çözüldü ve ben halen gülüyorum:))

      Sil
  4. Çok da şeker olmuş aynı zamanda, ellerine sağlık. Neşeli olmuş aslında, sonbahar neşesi..

    YanıtlaSil
  5. harika bir çalışma olmuş ellerine sağlık:))))

    YanıtlaSil
  6. cok güzel olmuş ellerinize sağlık banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili İğne oyalarım ve hobilerim:) teşekkür ederim, blogunu izlemeye aldım. Teşekkürler...

      Sil
  7. Ellerine sağlık Şule ablam.

    YanıtlaSil