.

.

13 Ekim 2012 Cumartesi

Nazar Savar-2 :))

Hani bazı şeyleri anlamlandıramıyorum yaa evde, bulup bulup kim almış bunları diye  araştırıyorum yaa sonunda sebebini buldum.  Evdekilere sordukça cevap alamaya alamaya bir de kendi aldıklarıma baka baka en azından  yüksek ihtimal  tümünü benim almış olabileceğim kanaati oluştu bende:)

İşte bu bluz de onlardan biri. Hangi akla hizmet almışım orası meçhul, iyi bir yerden de almışım üstelik zorla da satmadılar yaa! Tek başına giymek imkansız, incecik,  içine  ikinci bir bluz giyip giymeye kalksan o da öyle imkansız ki Istanbul'un neminde sıcağında. Üstelik uzun kollu!!! Üstüne üstlük bluz olamayacak kadar uzun, elbise olamayacak kadar da kısa. Etiketi üzerindeydi belli ki hiç giymeden koy kaldır yapmışım çünkü geçen sene de çarptıydı bir ara gözüme.

Bu sene evirdim çevirdim giymek için yine bir çare, atmak içinde bir sebep bulamadım :) Sonra havuz kenarında giyebileceğim bir şeye ihtiyaç duydum, kahve içmeye giderken falan yine havuz etrafında ama gölgelik alanlara ve olley dedim. Hatta iyi ki de almışım ben bunu bile dedim, ak akçe kara gün içindir, sakla zamanı gelir zamanı, Allahım hepsi uyuyor:)) Önce kollarını kesip kurtuldum, sonra da terlik yaparken artan iplerden yine havuz başında oturduğum zamanlarda yaptığım nazar boncukları ile süsledim.

Eyyy Ruh, geldiysen kapıyı 3 kere vur:)) gibi çıkmış bu resim, gece çekimi:))

Kolları kesildikten sonraki hali, diğerini bulamadım:(ama bileğin 3 parmak üstüne kadar geliyordu kollar:)
Kolları sonra gösteririm, unutturmayın:))






Plajda da giyerim ben bunu aslında ütüsüz buruş halini daha çok seviyorum ama yıkadım ütüledim kaldrımaya hazırladım bluzu:)) pekk sevdim...Lakin seneye sol tarafa örgüden belki yine nazar boncuğu formunda bir cep yapmak niyetindeyim.

Haa gayret savacağız başımızdan varsa eğer şu nazar denen olayı:))







Yooo!!! bıktık senin şu Nazar Savarlarından deyip bloguma uğramamazlık etmeyin, daha devamı var :))

22 yorum:

  1. harika olmuş, bayıldım :) ellerine sağlık ve güle güle giy :) cep de çoook güzel olur gerçekten, tam plajlık, ahhh bir yaz gelse hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yooo Işıl'ım henüz yaz gelmesin, bu yıl çok çektim ben sıcaklardan:)) Biraz kar görmek istiyorum, biraz yağmurda ıslanmak:)) Cebi belki kaldırmadan yaparım daha elim birşeye deymedi:)TEşekkür ederim...

      Sil
  2. uğrarız uğrarız bacım merek etme.Bluzun da pek hoş olmuş güle güle giyesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nalan'ım teşekkür ederim canım, uğra uğra her zaman beklerim...

      Sil
  3. ey run geldinse 3 kere vur valla koptum şuleciğim senin yazılarına hastayım bu başka bir yetenek.gelelim bluza yaz günlerin de çok kullanışlı olmuş nazar senden benden hepimizden uzak olsun.en güzel günler de giy canım.

    YanıtlaSil
  4. :)) Vallahi özellikle yazıyım diye uğraşmıyorum kendi kendine çıkıyor görüyorsun sen de Serpilciğim:)) Teşekkür ederim güzel yorumuna, Allah kötü bakanla karşılaştırmasın hiç bir zaman hiçbirimizi...

    YanıtlaSil
  5. ''Becer de, bal ye'' dememişler boşuna. Süper olmuş:))

    YanıtlaSil
  6. Sen söyle arkadaşım ağzından bal damlıyor diye de ben demiyorum sana boşuna, yine güldürdün beni:)Teşekkür ederim beğenmene sevindim.

    YanıtlaSil
  7. Harika harika , elcağızlarına sağlık:)

    YanıtlaSil
  8. Allah nazarlardan korusun cicini güzel günlerde giy fiammacım, çok hoş görünüyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ruşyenacığım:)) İnşallah sıhhatle giymek nasip olsun seneye...

      Sil
  9. İyiki atmamışsınız çok şık olmuş,nazar boncuklarını çok sevdim ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yook sevgili Mehtap Kayacığım atmazdım, en kötüsü keser değerlendirirdim ya da giyerim diyen birine rastlarsam ona verirdim. Teşekkür ederim:))

      Sil
  10. Ne güzel olmuş :)
    Yalnız ben de geçenlerde dolabımda tıpkı senin gibi iyi bir yerden alınmış siyah bir pantolon buldum ama bana iki beden büyük... İlk kez görüyorum pantolonu, sanırım ucuz buldum daralttırırım dedim aldım, sonra da hamilelik filan derken unuttum. Terziye götürdüm iki gün önce baya bi güldü bana, resmen söküp yeniden dikecek kadın pantolonu, bakalım olacak mı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ülkerciğim, belki hamilelikte giyerim diye almışsındır o pantalonu, yani senin mazaretin vardı en azından bense aldıktan sonra pişman oluyorum demek ki:)) İyi yapmışsın terziye götürmekle, kesin yapar biraz yanlardan biraz arka ortadan alsa bile düzeltilir o, ben de yaparım bazen sevdiğim bir şey olursa özellikle pantolonda.
      İkinizi de öpmüyorum, ana-kız bana da bulaştırmayın:)))

      Sil
  11. Bu hamaratlığa nazar değmesin diyorsan daha çook göz boncuğu lazım sana.
    Ör ör bitmez.
    Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az bekle şekerim amma sabırsızsın, nazar'ın gözünü çıkardım bu yıl:))Nazat bana değmezde ben nazara değeceğim neredeyse:))

      Sil
  12. Süpeeeeeeerr.. Çok beğendim keyif ve sağlıkla kullan.

    YanıtlaSil
  13. elimde değil anlatımın öyle naif ve komikki.ey ruh benzetmen gibi:))bluza gelince gayet güzel ve şık olmuş.güle güle giy ve ellerin dert görmesin canım.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alanaycığım teşekkür ederim:)) Öyle ama ruh gelmişg bi çıkıyor benim resimler:))

      Sil