.

.

2 Ekim 2012 Salı

Dün Banudaydıkkkk:))


Yine bir telaş bir telaş koşturmaca hayat akıp gidiyor derken arada biraz soluklanalım deyip Banu'ya kaçtık.   
Soluklanmak için oradan güzel yer mi olur, değil mi ama... Bol oksijen çiğerlerimiz bayram etti:) Güldük, konuştuk, paylaştık, yedik, içtik, Bıdığı şaşkına çevirdik, Solmaz Teyzemizi yorduk  ve gün öyle çabuk bitti ki  bu güzel gün damağımızda bir tad olarak kaldı ve gerisin geriye yollara düştük. 
Bu işte bir iş var ,pek anlamadım tümü organize mi bu arkadaşlarımın bilmem ama ardiyeye yine gidemedim :=( bir karambole getirdiler ki doğru dürüst resim bile çekemedim güne dair. Oysa pekte hain planlarım vardı, nicedir elim doğru dürüst işe ermediğinden Banu'nun yapıp henüz yayınlamadıklarının resmini çekip ''Ben yaptımm'' diye yayına gönderecektim. Bu konu da biraz tedbirsiz davrandığımı kabul ediyorum:)) önceden telefonda söyledim, herşeyi derlemiş toparlamış kaldırmış olacak ki ortada dişime göre ben yaptım diyebileceğim iş bulamadım:)) Ama ev pek güzel olmuş onca yorgunluğuna değmiş,kışın sıcacık ısınsınlar, güle güle otursunlar, sağlıkla mutlulukla inşallah...

Koca Kadınlar, Ne ayıppp:))


Banu'ya giderken son yaptığım bebeklerimi de götürdüm tabii ki, ki onlarda sinsi planlarım arasındaydı evin her yerine yayıp resimlerini çekecektim:)) Olmadı:(, bir tek ''Bütün kızlar toplandık'' resmi çektik ama bendeki resimleri  görün de anlayın neyi ne kadar becerebilmişim:) Diğer makinalarla çekilenler ise henüz ulaştırılamadı tarafıma, deklanşöre basıp durdular gün boyu Japonlar gibi. İçlerinde aleyhime kullanılabilecek resimler var, biliyorum. 

Mesela, buna benzer bir görüntü ile her an karşılaşabilirsiniz:))

Gün ortasında mutfağa girip pek güzel Beyrıt Kahvesi yaptım onlara:)) daha önce hiç içmemişler ki köpüksüz bu kahve deyip bol bol birbirlerini dürterek kahveminde resmini çekip benle dalga geçip durdular ama tabii işin aslı onların bildiği gibi değil, bu kahve özünde köpüksüz pişirilir, yanlışlıkla köpürürse bile kaşıkla o köpük toplanıp atılır üzerine tükürülmüş gibi ikram edilmez  misafire ayıptır yine de benimkinin kenarlarında çokda  hafif de olsa kabartılar oluştu, defalarca özür diledim bu kabartılar için ama bir türlü anlam veremediler. Bazı(!!) arkadaşların bloglarında ya da face'de adım geçerekten böyle bir görüntüye rastlarsanız bilin ki doğrusu benim anlattığım gibidir pek anladıkları yok laf aramızda farklı kültürlerin kahvelerinden:)) hatta bu kahvenin tarifi pişirilme şeklinde gizlidir:))

Şimdi gelelim bebeklerime:)) yani benim küçük kızlarıma... Daha önce yaptıklarıma ilaveten yaz boyunca 5 tane daha  yapabildim, giydirdim kuşadım. Kuzguna yavrusu güzel görünürmüş (Kuzgun'un yavrusu çirkin midir bilmem ama yazıyı gönderdikten sonra gidip bakacağım ki pek merak ettim şimdi durduk yerde kuzgun yavrusunu, neden çirkin olsun ki?) görünmesine de aslında bütün çocuklar güzel, sevimli, masum değil mi, benimkiler de pek güzel olmasalar da  idare ederler ve gözüme çok da masum gözüküyorlar yaaa:)) (Neyse efendim lafı uzattıkça Banu'ya daral gelecek gene:))) döner dönmez bugün kızlarımdan 3 tanesini yanına ufak tefek ilaveler de yaparak 10Marifet. Org'a gönderdim, hangileri gitti o da surpriz olsun. İlki 14 Ekim'de Bümed Toplantı Salonunda, ikincisi ise 18 Ekim'de Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezinde sergimiz var. Umarım karınca kararınca yüreğimizle yaptığımız çalışmalarımız güzel çocuklar yararına satılır ve güzel bir amaca vesile olmanın sevincin yine hep birlikte yaşarız.


İşte bugünlük benden paylaşımlar bu kadar... Gün bitti ben daha oturamadım bile yerime, sabah koşturmacası, ütü, alışveriş derken bayağıda yorulmuşum ama daha gün bitmeden yapacak işlerim varr:(, bu kadar mola yeter değil mi?

Hepiniz sevgi ve dostlukla kalınnn ve hep benim değerli dostlarım güzel arkadaşlarım olarak kalın...

32 yorum:

  1. anaaammm bütün güzeller gitmiş Banu ablama, oh sefanız olsun da böyle de imrendirilmez ki canım :D

    Banu ablam, canım benim...

    Sizleri seviyorum sevgili Fiamma, sevgiler öpüldünüz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankaraaaaa, dur sen durrr, bu sene ki baskın planlarımız arasında kulaklarını çınlattık sizlerinde Sibelciğim:)) Güzel sözlerin için teşekkürler can.

      Sil
    2. Ah canımmmm, beklerim her zaman vallahi bak bir kere söyledin güzelim gelmezseniz küserim ona göre :-D

      Baskına yeter ki sizler gelin güzeller hepnize yer var burada :D

      Canım benim hepiniz harikasınız, sevgiyle mutlulukla kalın inş. Ve de bekliyorum inş.

      Sil
    3. Sağol Sibelciğim:)

      Sil
  2. hepiniz çok şekersiniz...
    bebekler ayrı şeker...
    o sergiye gidilmeliydi ah şu taşra halleri!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ryşyenacığım bazen çok yakınında da olsan çok şeyi kaçırıyorsun. Sağlık olsun canım Istanbul'a geldiğinde haberimiz olursa gezdiririz seni bol bol. Yaşadığın yer öyle güzel ki vallahi kıymetini bilin doya doya yaşayın her anı... Ayy pek bir mutlu oldum bebeklerimin beğenilmesine kuzgun yavrusuna baktım yayından sonra pek de çirkin gelmedi yaa gözüme, ikileme düşmüştüm tam da ben:))

      Sil
  3. şuleciğim yine bal tadında anlatmışsın banuşa gidişimizi.ne güzel bir gündü.beyrut kahvesi gerçekten böyle mi olur yoksa sen mi uydurdun valla anlamadım yaşıma ver,ama tadı harikaydı.dönüşde ki trafik çilesini yazmamışsın ne yoldu be bitmek bilmedi.ben de hiç resim çekmemişim kıkırdamaktan vakit bulamadım.zaman az geldi.çok öptümmmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakkk sennnn yaşına sığınma şimdi Miray'ı çek resmini çek diye dürterken yakaladım sizi:))) Gün şahane kahve bahane derler yaa o misal işte, anla:)) Trafik çilesi mi vallahi benim gibisine bayram o yoğunluk biliyorsun fobim:( yüzünden aslında, bu yüzden mutlu gidip mutlu döndüm ben. Asıl çileyi Fidancığım çekti onu da o yazsın artık:) Ben de öptümmm seni...

      Sil
  4. Ne diyeyim bilemedim çok şekersiniz siz, hepiniz, hep keyifli olun böyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ülkerciğim çok güzel bir gün geçti hepinizi andık canım benim tabii kuzunu da:)) İnşallah bir gün o keyfi seninle de yaparız.

      Sil
  5. Çok ama çoooooooooooooook tatlısınız:)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel bir gün geçirmişsiniz kıskanmamak elde değil sizi...Bu arada o bodrum katına girmemene çok şaşırdım ben. Bir kaç şey aşırırsın diye beklerdim senden....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma Adamdenizim, ben ön kapıda terliklerimi giyene kadar ardiyeyi talan edip çıktılar, beni sokmadılar, baka kaldım:( Neyse bir dahakine :)) yüreğine inecek şimdi Banu'nun bir daha mı gelecek bu diye:)), benim fobim var uzun süredir bir yerlere gidemiyorum kara yolu ile ama sürat sınırı varmış ve çok güzel gittik yani tekrar giderim artık:)yendim mi ne!Sevgiyle kucaklıyorum seni ve oğluşlarını...

      Sil
  7. Aaaa Banuya mı gittiniz, aman ne buluyosunuz o kızda bilmem, gidecek başkası yok muydu sanki, hiç çekilmez o hatun yaaa :))
    Şekerler, valla tadı damağımda kaldı, bir güne sığmıyor işte yapmak, konuşmak istediklerimiz, şöyle haftalık kampa gelin ki doyalım, bak o zaman bodruma girmeye de fırsat bulursunuz, karıştırmaya da :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Solmaz teyzeyi seviyoruz Allah Allah yani, seni de çekiyoruz arada işte:))
      Biizim de tadı damağımızda kaldı Banucuğum, bodrum işini ne yapıp edip halledeceğim bir dahakine:))kapanış mevsimine rastladık olmadı:))

      Sil
    2. Ablacım seni sevmeyen olur mu yahu :D Öpüldün misafirperver, marifetli, samimi, güzel yürekli insan :D Ay yoruldum :D

      Sil
  8. Masal dinler gibi okudum,çokta güldüm:))böyle güzel bir günde tabii zaman su gibi akıp geçmiştir. Bebeklerin zaten harikalar emeklerine sağlık. 10 Marifet sergisinin amacına ulaşacağına eminim güzel bir ekip çalışması oldu,ofis çalışanlarına başarılar diliyorum,sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuraycığım teşekkür ederim çok keyif aldık günden, misler gibi hava sessiz ortam tabii bizim gürültümüzü saymazsak orayı da bozduk bağrış çığrış, dinlenmişlerdir inşallah arkamızdan:) Sergi güzel olacak inşallah satışlarda güzel olsun. Benden de sevgiler...

      Sil
  9. imrenmemek mümkün değil!ne güzel zaman geçirmiş.birlikte olmuşsunuz.bebeklerin çok güzel.ellerine sağlık fiammam.amacına ulaşacağından eminim.
    dipnot:(bu arada bir daha ki ziyaret habersiz yap şekerim.ondan sonra gelsin fotoğraflar:))baucam da duymasın.öhömm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alanaycığım teşekkür ederim,inşallah amacına ulaşır. Evet bundan sonra tedbirli olmak lazım:)))

      Sil
  10. Gördüm gördüm, gördüüüüüüüüüüüüm. Şımarıklar sizi gidi. Keyfiniz daim olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa- saklanmıyoruz kiiii zaten:))) Teşekkür ederim Dİlekciğim...

      Sil
  11. Kızım ne tatlı yazmışsın,su gibi okudum valla
    ben aslında uzun yazı okumayı sevmem,dikkatim dağılır
    ama sen yok musun sen:))))))
    yine gidelim hep beraber,seninle yolculuk edilir,süpersinnnnnn
    ben valla ertesi gün tuvalette nöbetteydim,anlarsınnnnnn:))))))
    çok öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun Fİdoşcuğum, eskiden beni de tutardı otobüs hele dur kalk, o gün şanslı günümdü sanırım yoksa otobüsün arkasından yürüye yürüye gelirdim, sahi belki yürüyerekte aynı sürede gelirdik niye inmedik ki:))

      Sil
  12. Kıskandım ayolll,işte o kadar,yorum bile yazmicem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa kadın Antalyalara gidiyor, Gülenle sarmaş dolaş sesin çıkmıyor, kırk yılda bir kırk uçurdum şu yaptığına bak! yerim senin ben kıskançlık huyunu:)) kavga etmeye başlamayalım bakarsın dünüş oluruz:))

      Sil
  13. Kıskanmadım,çatlamadım.Sadece üzüldüm :(
    Bu arada dün gece evime döndüm.Boş bırakmaya gelmiyor.Başkenti bir bıraktım neredeyse yokluğumda savaşa gireceklermiş.Neyse ele alayım yavaştan işleri.Ama önce valizler boşalsın değil mi?
    Öptüm canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen geliyorum de bir daha gideriz Tülinciğim yolu öğrendim yaa gider gelir rehberlik yaparım artık:) Hoşgeldin evine:)ELini çabuk tut derlen toparlan bir an önce. Kimbilir o valiz haricinde kalbinden neler dökülecek bloguna:) Özledim ama ben seni:( bıcır bıcırlığını:))

      Sil
  14. oy oy oy oyyy o kadar imerndim ki anlatamam valla..
    ben sizleri yirim yirim kıslar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Figen ablammmmmmm imrendim deme! bir oda dolusu bebeğin var:)))

      Sil