.

.

3 Nisan 2012 Salı

Bahar Karşılaması-Takılar/2

Bugün yine hava soğuk:( aslında güneş yüzünü gösterdi ama keskin bir soğuk var, belli ki Banu'ların bahçesine yağan karın soğuğu bize ulaşan.Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır denir yaa eee o da geçti peki bu neyin nesin?Eski takvime göre Mart çıkmadı daha derdi anneannem...Bütün gün evdeki luzumsuz işlerle iştigal edip kendimi yorduktan sonra bir de ablam tuz biber ekti yorgunluğuma. Bir gün önce feci yağmura yakalanmışlar turist kafilesi ile birlikte Galata Kulesinde, lök gibi geldi üstü başı.Zaten ikimizde 2 aydır gribiz:( iyicene kötüleşmiş. Bu akşam ateşler içinde yanarak ulaştı eve arabasını bile alamamış koyduğu yerden,çok sık hastalanmaz ama ateşi çok yükseldiğinde kendini kaybeder ve bu durumda bizi korkutur her defasında. Baktım olacak gibi değil gecenin ilerleyen saatleri ambulanslık olacağız haydi doğru hastaneye dedim. Apar topar acile gittik, neyse peşpeşe 2 serumla gözünü açtı güle oynaya eve döndük. Böyle durumlarda beklemek, evdeki ilaçları alarak bekleyelim düşer demeyi ben yanlış buluyorum, özellikle ateş 38.6C nin üstüne çıktığında en garanti çözüm hastane. Yarın ekmek parasının peşinde Ankara yolcusu:( Dr yatıp dinlenmeniz gerekir diyor yarını da geçireyim söz diyor, illa yarını geçirecek yani, adamcağız acıdı yalvaran bakan gözlerine belki de 2. serumu fazladan verdi:))
İşte bizim evin bugünkü halleri... Dün gece güya Bahar Karşılaması yapacaktım son yaptığım kolyelerle, olmadı, bu geceye kaldı derken şu satırları yazarken baktım bu gece de bitmiş gitmiş. Halacığım Marmaris'ten bir dolu dantel göndermiş, ilk üretimler takıda olsun dedim. Bunlar çıktı ortaya, biri halaya diğeri 2B ciklerimin annesine:))




24 yorum:

  1. CANIM KARDEŞİNE ÇOK GEÇMİŞLER OLSUN,HASTANEYE GİTMEKLE EN DOĞRUSUNU YAPMIŞSIN.DANTEL KOLYENEDE ÇOK İMRENDİM.AHH GENÇLİK ŞİMDİ TAKAMAM ARTIK BÖYLE GÜZEL TAKILARI YAŞ AMANNN BOŞVER YAŞI YAKIŞMAZ.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Serpilciğim bu sabah uçtu Ankara'ya lakin bu defa da olan varan parası cüzdanı dün geceden dolayı benim çantada kalmış sinirlerim bozuldu kalktığımdan beri gülüyorum:) Takılara gelince illa gençlik deme daha büyüğünü yapar da gıgı kapayıcı olarak takarız biz de:)Hem gönül yaşı önemli bahane arama boşuna...

    YanıtlaSil
  3. Çokk güzel olmuşlar ellerine sağlık. Ablaya da çok geçmiş olsun, tam mevsimi nezlenin gribin:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boncukcum teşekkür ederim. Düzeleceğiz Allahın izniyle inşallah. İstirahat istiyor orası kesin.

      Sil
  4. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim Allah'tan ve kolyeler çok güzel tam benim sevdiğimden, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Canım ya çok geçmiş olsun bu durumlarda evde aklı başında birinin olması çok önemli, en iyisini yapmışsın hastaneye götürmekle, Ankara'ya onun yerine sen gelsen olamaz değil mi:)) Kolyeler çok güzel olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi Sevdacığım ben aklı başındalıktan mı tecrübeden mi bilmiyorum ama artık beklemeye tahammülüm yok, özellikle belli bir yaşın üstünde insanlarla yaşayınca otomatiğe bağlanıyorsun istemeden, paketleyip doğru hastaneye baktım direniyorlar arka tarafa gidip olmadı ambulans çağırıyorum o zaman inatlaşma nihayetleniyor, belki fazla benimki de ama ben de yıpranıyorum aksi halde. Ankaraya o gitti ama bir gün ANkara çıkartması yapacağım hepinizle görüşmek için Allahın izniyle belki Eylül e doğru:)) Kolyeleri ben de sevdim içime sindi. Zaten inciyi severim naif oldular. Teşekkür ederim canım.

      Sil
  6. Çok geçmiş olsun Şule ablam. Kendinize iyi bakın lütfen. Valla pek bi güzel olmuş bu bahar karşılama takılarının bu bölümü de. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Dilekciğim, bakmakla olmuyor herşey olacağına varıyor can. Kolyeleri bende sevdim, dantel yakışıyor her yere.

      Sil
  7. ablana geçmiş olsun. Havalar insand denge menge bırakmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saadetciğim aynen acile kim geldiyse biz ordayken hepsi aynı dertten muzdarip çoluk çocuk, bahara suç buluyoruz ama bu öyle de değil.teşekkür ederim.

      Sil
  8. başlığı görünce acaba o şahane bileklikler mi dedim bu sefer karşıma muhteşem bir kolye çıktı.Ellerine sağlık fiammacım çok güzel olmuş gerçekten.

    YanıtlaSil
  9. Mailini belki görmezsin diye buraya da not bırakıyorum. Mailine bak bakalım tatlı kadın seni beklerken asıl ne geldi acaba bize :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi günlerde kullansın Prenses Lara'n Cebimdeki Renklerciğim. Sesini duydum bak ne iyi oldu bana da moral oldu:)) Yerim baki kovulunca ben de geleceğim ama katlanıyorlar ben napim seviyorlar galiba beni:))

      Sil
    2. Seni nasıl sevmesinler ki. Ben de çok seviyorum seni :)

      Sil
    3. Teşekkür ederim can, km lerce uzaklıkta olsa arada, yaşlarımız hiç uyuşmasa da ne çok ortak noktamız oluyor bizi birbirine yaklaştıran yazdığımız küçük notların arasında, tanıdığım için kendimi mutlu hissettiğim insanlardansın sen de.

      Sil
  10. öncelikle geçmiş olsun ablana. umarım şimdi daha da iyidir.
    kolyeler harika. eline sağlık.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Teşekkür ederim Asortikciğim, ablam daha iyi şimdi, klyeleri beğendiğine sevindim.

    YanıtlaSil
  12. Ne kadar hoş olmuş kolyeler.Dantel ve incinin muhteşem uyumu. Ellerinize sağlık,geçmiş olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sabihacığım ben de danteli ve inciyi bir arada hep severim

      Sil
  13. Çok romantik görünüyor. Aynı zamanda kokoş da. Ellerine sağlık diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurtenciğim teşekkür ederim, kokoşluk ruhumda var ben napim:)Çevremi de kokoş yapmak istiyorum ki göze batmayayım:))

      Sil