.

.

13 Şubat 2011 Pazar

Yağışlar geliyormuş!



Şu promasyon malzemelerine yazılan kocaman yazılara sinir oluyorum napim yani:) Ele aldığım Bozcaada hatırası üstelik:(Bizi de yani bizim gibi atmama hastalığı olanları da düşünseler şu firmalar hani şöyle minik minik yazsalar da fazla iş çıkarmasalar diyorum ama nerdeee. Bir şişe şarap geldi Bozcaada'dan hediye enfes bir tadı ve aroması var, Bozcaada üzümü malum da, aşmışlar dedirtti bu şişenin tadı.Firma şık bir sunumda yapmış naylon torbalara koymak yerine hoş bir yağmurluk cinsi şişe boyutunda torbalara koymuş, keyifle içtik şarabı. Sanırım yine orada ki bir cam atölyesinde hediyelik olarak atıl şişeleri preslemişler, başıma iş bile açtı o şişeler git-gel aramadığım yer kalmadı,hatta ne hayaller kurdum o şişeleri preslemek üzerine, şuracıkta yakın olsa gidip kendi ellerimle seçeceğim presleyeceğim handiyse.Sıkı araştırmalar sonunda preslenmiş şişelerden buldum 1-2 tane daha hemen mutfak duvarımdaki yerlerini aldılar:)) Kala kala elimde o enfes tadtan bu yazılı torbacık kaldı.
Baktım baktım ne yaparım ben bununla diye ve sonunda buldum. Mevsim yağmur mevsimi ne zaman yağacağı hiç belli olmuyor, elimde torba taşımayı seviyorum da sallaya sallaya sularını akıta akıta bir türlü şemsiye taşımayı sevemedim.Evden şemsiye ile çıktığımda eğer yağmur durmuşsa taksi de yere koyduğum şemsiyeyi unutup iniyorum. Çantaya koyduğumdaysa koluma ve belime ciddi ağırlık yapıyor ve ıslandıktan sonra da tekrar çantaya koyamayınca sap gibi elimde kalıyor üstelik. Hanımhanımcık bir şemsiye kılıfım olsa fena mı olur? Hadi bakalım deyip aldım kumaş boyalarını önüme, sür sür bir türlü kapanmıyor o promasyon yazısı, halen de kaldı  biraz daha çalışmam gereken alan  var. Amacına uygun bir torba olsun dedim ve yağmur sonrası çıkan gökkuşağı sembolü renklerle boyadım:)

Boyadım, boyadım,yılmadan boyadım...
Her seferinde ince bir kat sürdüm kuruttum.
Sonra desen çizip astım kurusun diye bekledim.
Şu uygulama talimatlarını hiç okumayacaksın, hele sona yaklaşmışken hiç:(
72 saat sonra tersten ütüleyin diyor :=(
Ben de ütüledim, tabii sonuç hüsran alttaki malzeme yüzünden yapıştı ütü tahtasına:(
Kazıyıp temizledim yapışan yerleri, hadi tekrar boya tekrar bekle bakalım.
Sonunda bitti:)))

9 yorum:

  1. Harikasın Fiammacııım, fikir çok güzel, ama seçtiğin resim de çoook güzel, ellerine,zevkine, herşeyine sağlık canımcım:)

    YanıtlaSil
  2. Önce o yazıyı asetonla filan silseydin keşke. Yine de gayet güzel olmuş. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. gerçekten dönüşüm fikrinize bayıldım.sizi biraz uğraştırmış olsa da sonuç harika olmuş.ellerinize sağlık.bu arada sevgililer gününüz kutlu, kandiliniz mübarek olsun canım..

    YanıtlaSil
  4. Denedim Nedukcuğum asetonla ve hiçbirşeyle çıkmıyor öyle sağlam yazmışlar.İlk Cd kalemi ile kapattım üzerine boyadım halende hafifde olsa var düzelteceğim onu da kuruması uzun sürüyor.
    Banucam teşekkür ederim, kendi çizimim o senin gökkuşağını kıskanmayacağım artık, hoş oldu ben de sevdim:)

    YanıtlaSil
  5. Emeldenciğim teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  6. eline,aklına sağlık arkadaşım.
    KONSEPT OLUŞTURMAKDA ÜSTÜNE YOK YA HU.
    Çok güzel olmuş,hem de işlevsel.

    Kandilin mubarek,Sevgi Günün kutlu olsun canım.

    YanıtlaSil
  7. Tülinciğim, teşekkür ederim hem guzel yorumuna hem de dileklerine:) Konsept derdi değil benimki can, kurtulma derdi bu tür eşyalardan uydur uydur yap yani:)

    YanıtlaSil
  8. çok sevimli olmuş ya :)))
    cankuş seni yerim bennn :)

    YanıtlaSil
  9. He hee kullandım bir kaç kere geçen yıl bu sene siftah yapmadım daha:))

    YanıtlaSil