.

.

9 Şubat 2011 Çarşamba

Peçete Transfer Çalışmaları-3


 Araya bir sürü başka işler girdi kafam dağıldı gitti:)) Şu ara verdiğim acemice peçete transferlerimi yeniden ele almalı ve biraz daha pratik yapmalıydım yoksa yine cesaretim kaybolup gidecek. Deneye yanıla daha iyi netice alacağımı umuyorum her deneme yeni bir tecrübe olacak bana da aslen  ama bir yandan da  ziyan ederim diye korkuyorum peçetelerimi:(  Bu yüzden elimde adetçe bol miktar olan peçetelerle deneme yapmakla işe başladım:))  Tutkallama ve kurumasını bekleme aşamaları bu kış günü benim gibi telaşe memurlarının harcı değil, yazın bu tür işler doğal kuruma süresi açısından daha iyi netice verecek. Kullandığım tutkal aceleye gelmiyor, çabuk kurusun diye kalorifer üstüne koymak veya fön tutmak  yer yer beyazlıkların kalmasına yol açıyor ki bu da güzel durmuyor.Ütülerken sıkıntı yaşanmıyor da yıkanınca ne olur bilmiyorum, onu daha denemedim.
Geçen yıl yaşgünümde hediye gelmişti bu büyük olan çanta ama kullanmak nasip olmadı. Renkler yaz renkleri  ve çok sevdiğim renkler... kot bir pantalon bir gömlekle spor bir kıyafetin tamamlayıcısı olarak sanırım çok da severek kullanacağım. Transfer için seçtiğim peçete martılı olunca kendiliğinden gelişti herşey ve çantanın içine düzenleyici bir çanta yaptım  kot ve biraz çizgili kumaşla:) Yine dışarıdan malzeme almadım, çıpa bile vardı evde:))) Bade'me dikeceğim elbiseye almıştım o çıpayı, amannn ne olacak yine alırım ben ona, haberi bile yok hem:))
Siz boşverin aramızı bozmayı bırakın şimdi... nasıl olmuş? Beğendiniz mi, onu söyleyin bana?

11 yorum:

  1. Ben çok beğendim Fiamma..Deniz temalı her şeye bayılırım zaten.Peçete transferini de gayet düzgün yapmışsın.Neden korktunki?Bu arada peçete transferini çantada kullanıp, başka boyut getirmişsin yine..

    YanıtlaSil
  2. güzel görünüyor ama yıkandığındaki sonuçlarını merak ediyorum

    YanıtlaSil
  3. Beğenmene sevindim Nazancığım:) Hiç tecrübem yok bu konuda yani peçete transferi ile ilgili. Yap bozulsun işleri sevmiyorum ki bugün başıma geldi ütülemeye kalkınca yaptığım bir işi,açıkca emeğime acıyorum öyle olunca.
    Adadenizciğim sık yıkanacak parçalarda kullanmamaya dikkat ediyorum şimdilik ama küçük bir parçayı yıkayacağım denemek için çok fazla çitilemezsen bir şey olmaz gibi geliyor sabun falan kullanılabilir tutkalla sertleşiyor hatta belki biraz daha yumuşayıp daha iyi olabilir.

    YanıtlaSil
  4. Deniz ve martııı...diye şarkı söyletir adama bu çalışma.
    Ellerine sağlık hayatım.

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Tülinciğim sesinde pek güzelmiş:)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık pek güzel görünüyor:)

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim sevgili Aylin:)

    YanıtlaSil
  8. ellerinize sağlık çok şık ve kullanışlı olmuş.içim açıldı,anladımki ben bir yaz insanıyım.yazı özledim....

    YanıtlaSil
  9. Emeldenciğim teşekkür ederim, ben de yaz insanıyım:) senenin bu soğuk günlerinde kendimi mi avutuyorum ne bilmiyorum ama kendimi hep böyle denizli şeyler yaparken buluveriyorum.

    YanıtlaSil
  10. Buraya kadar indim yukardan .Okuyarak geldim.Ben de bulaşmadım bu işe,artık bulaşayım diyordum .Eh eve dönünce başlarım.Mahmut bol bol sürün,istersen içinde yüz diyerek 3kiloluk bir kutu tutkal almıştı dolabı yenilerken:)))
    Bakayım daha önce neler yapmışsın.Bu arada benim gidiş zamanım yaklaşıyor haberin olsun.
    Görüşemedik.Birlikte bir şeyler de yapamadık yazık olacak:)))

    YanıtlaSil
  11. Yahu canım nalanım ödev yapar gibi niye zorladın ki kendini benim yazılarımı okuyacaksın diye:)) Ayy cok ileri görüşlü Mahmut abim tutkalı bile hanımını düşünerek fazladan almış fena mı? Aaaa annanem nereye kaçıyorsun hemen? Biz seni Istanbula transfer etmedik mi torunlar ashabiyle:)) Bugün kızlara mail attım bakalım ne diyecekler cevap gelsin sana yazacağım.

    YanıtlaSil